🌱 این کیک یزدی های دلبر که میبینین،با بافت نرم و طعم عالیشون بهترین عصرونه هستن،طعم عالی گلاب و هل داخلش با یه لیوان چای نگم که چقدر جذابه😍 این پست و سیو کنین که داشته باشین،اسلایدهارو ورق بزنین که ویدیو اموزشش و گذاشتم براتون،اینجا هم رسپی و تایپ میکنم

🌱 این کیک یزدی های دلبر که میبینین،با بافت نرم و طعم عالیشون بهترین عصرونه هستن،طعم عالی گلاب و هل داخلش با یه لیوان چای نگم که چقدر جذابه😍 این پست و سیو کنین که داشته باشین،اسلایدهارو ورق بزنین که ویدیو اموزشش و گذاشتم براتون،اینجا هم رسپی و تایپ میکنم👇🏻🧁 @home_of_my_dreams__ مواد لازم برای کیک یزدی: آرد سفید یک و سه چهارم لیوان(لیوان فرانسوی) شکر یک لیوان تخم مرغ چهار عدد وانیل یک قاشق چای خوری ماست یک لیوان روغن یک لیوان(سرخالی) پودر هل نصف قاشق چایخوری گلاب نصف یا یک استکان بکینگ پودر یک قاشق چای خوری .................. اول تخم مرغها رو با وانیل و شکر با همزن بزنین تا سفید و کرمی شکل بشه و حجمش زیاد بشه، سپس به تخم مرغها روغن و گلاب و ماست را مرحله به مرحله اضافه و اروم اروم هم بزنین، آرد و با بکینگ پودر و پودر هل الک کنید و به مواد کم کم اضافه کنید،بعد هربار اضافه کردن آرام با لیسک هم بزنین تا گوله نشه، مواد که یکدست شد داخل کپسولها بریزین و حتما سرش و خالی بذارین،(چون پف میکنه و از کپسول بیرون میریزه.) روی مواد و هم کمی کنجد بپاشین. نکته ❌حتما فر رو از قبل ۱۵ دقیقه گرم کنین،کپسولهارو داخل فر بذارین، نکته ❌اول بالای فر یا گریل و روشن کنید روی درجه ۲۰۰ نکته ❌(چون کیک یزدی حتما باید گنبدی شکل باشه) و چک کنید تا هرموقع گنبدی شد درجه ی پایین و روشن کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافیه با درجه ی ۱۸۰و سطح کیک یزدی باید ترک بخوره . حتما با سیخ چوبی یا خلال دندون چک کنین که اگر پخته بود خاموش کنین. نوش جونتون😍😋 ..................... #کیک_یزدی #کیک_یزدی_هل_گلاب #عصرونه_جذاب #دی_ماه #زمستان #دیزاین_میز #چیدمان_داخلی #

این پست در پوشه‌ی خرید ذخیره شده است