ظروف آشپزخانه

ظروف آشپزخانه ابزارهای کوچک دستی، مثل کفگیر، ملاقه، چاقو و... هستند. کارهای متداول آشپزخانه شامل برش، اندازه گیری مواد غذایی، گرم کردن غذا در آتش یا روی اجاق گاز، پخت، آسیاب کردن، مخلوط کردن و ... با این ابزار انجام می‌شود. از ظروف عمومی مانند چاقوی سرآشپز ممکن است برای انواع غذاها استفاده شود ولی سایر وسایل آشپزخانه بسیار تخصصی هستند و ممکن است فقط در ارتباط با تهیه‌ی نوع خاصی از غذا، مانند جدا کننده‌ی تخم مرغ یا هسته‌ی سیب استفاده شوند. برخی از ظروف تخصصی زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند که یک عمل باید بارها تکرار شود، یا زمانی که آشپز مهارت و تحرک محدودی دارد.

ایده‌های بیشتر