🍂⛈ سلام به روی ماهتون،عصر بارونیتون بخیر😍تو این عصر های بارونی چی میچسبه؟فقط پخت کیک و شیرینی😋 منم امروز قرابیه های لیمویی خوشمزه پختم براتون،ویدیو آموزشش و هم براتون گذاشتم،اینجام رسپی و تایپ میکنم براتون👇🏻 مواد لازم برای قرابیه لیمویی آرد دو لیوان و نیم(فرانسوی) تخم مرغ دو عدد شکر نصف لیوان فرانسوی روغن یک چهارم لیوان فرانسوی بکینگ پودر دوقاشق و نیم چای خوری وانیل یک قاشق چای خوری رنده پوست یک لیمو ترش بزرگ آب یک لیمو ترش بزرگ ................. برای تهیه این قرابیه های لیمویی خوشمزه ابتدا تخم مرغ هارو با شکر و روغن و بکینگ پودر و وانیل مخلوط کنین و سپس آب لیمو ترش و پوست لیمو ترش و اضافه کرده و مخلوط کنین،و کم کم آرد و اضافه و هم بزنین تا خمیر بدست بیا(خمیر کمی چسبناک باید باشه) به دستتون کمی روغن بزنین و به اندازه گردو بردارین و تو دستتون گرد کنین و داخل پودر قند بغلطونین و روی کاغذ روغنی بذارین داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۱۸ دقیقه، قرابیه ها بعد از پخت پهن میشن و ترک میخورن،نوش جان😍😋 ................ #قرابیه_لیمویی🍋 #قرابیه_ترکدار #قرابیه_ترکیه #عصر_بارونیتون_بخیر💙🌧️ #پاییز🍁#چیدمان_عصرانه #شیرینی_پزی

این پست در پوشه‌ی خوشمزه ها ذخیره شده است