دستور تهیه سوپ عدس مادربزرگ

در ماه جولای ، مادربزرگم درگذشت. عبور مادربزرگ من غم انگیز است ، اما همچنین طبیعی است. فرزندان و نوه ها قرار است از پدر و مادربزرگ و مادربزرگ خود بیشتر زنده بمانند .... و همه ما می دانیم که این موارد دیر یا زود می آیند. نکته ای که در مورد مرگ آموخته ام این است که اگر شما در زندگی به درستی این کار را انجام می دهید ، ضرر باید افراد را عاشقانه بهم نزدیک کند. و این دقیقاً همان کاری است که هفته گذشته من و مادرم انجام دادیم. ما عاشقانه دور هم جمع شدیم و بر اساس هوس و هوس تصمیم گرفتیم که سوپ عدس مادربزرگم را درست کنیم. این سوپ یکی از غذاهای مورد علاقه مادرم است که مادربزرگ من درست می کرد. او به من گفت که مادربزرگ من هر وقت به خانه می رفت می پرسید: "چه کاری می توانم برایت درست کنم؟" بدون تردید مادرم همیشه می گفت: "سوپ عدس!" این داستان بسیار منطقی است زیرا ما از کودکی هق هق سوپ عدس را می خوردیم. عاشقشم. فکر نمی کنم من هرگز مادربزرگم را داشته باشم ، همین امر باعث شده این آشپزی بسیار خاص باشد. مادربزرگ من یک آشپز افسانه بود و هیچ راهی بهتر از این که بتواند پشت اجاق گاز بماند و چیزی درست کند ، کانال او را کانال نمی کند! ما کتاب آشپزی خانوادگی را بیرون کشیدیم ، روی آن را ریختیم ، فقط چند مورد تغییر شکل دادیم (مانند افزودن مقداری پنکت!) و قبل از اینکه بدانیم ، سوپ عدس داشتیم. می خواهید بدانید که عدس چه چیز خوبی دارد؟ آنها مانند لوبیاهای دیگر [آزار دهنده] نیستند که نمی خواهند پخته شوند و نرم شوند. اگر یک ساعت تا یک ساعت و نیم وقت دارید ، سوپ عدس دریافت کرده اید. حالا این صدا چطور است؟ عالیه درسته ؟! میدانم! از همه بهتر ، این یک دستور العمل بسیار اساسی است که بسیار دلچسب است و شما را در آغوش می گیرد. اگر سوپ عدس آبگوشتی بیشتری دوست دارید ، یک فنجان آب اضافی و یک فنجان آب مرغ اضافه کنید. من خوب و ضخیم خودم را دوست دارم. به خودشون مربوطه. به عنوان یک نکته جانبی ، من کل ظرف قابلمه سوپ را در عرض یک هفته خوردم. شاید من مقداری بیشتر درست کنم و آن را ALLLLLLLL بخورم. اشتراک گذاری وجود ندارد هه زمان تهیه سوپ عدس مادربزرگ: 1-1 1/2 ساعت شروع به اتمام می کند | 6 وعده درست می کند | دشواری: آسان به آن احتیاج دارید: 4 اونس پانتا (یا هر ژامبون ، ریز خرد کنید) 1 عدد پیاز ، 2 عدد هویج ، 2 ساقه كرفس كوچك ، 3 حبه سیر خرد شده ، عدس 1/2 پوند خرد شده 1/2 قوطی ( حدود 2 قاشق غذاخوری) رب گوجه فرنگی 3 فنجان آب مرغ 3 فنجان آب روغن زیتون ، یک بار دور ظرف را بریزید روش: در یک قابلمه بزرگ سوپ قدیمی ، روغن زیتون را اضافه کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید. پنکتا ، پیاز ، هویج ، کرفس و سیر را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید. عدس ، رب گوجه فرنگی ، آب مرغ و آب خود را اضافه کنید. همه را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و روی آن را بپوشانید ، حدود یک ساعت یا تا زمانی که عدس نرم و جالب توجه باشد ، روی آن را بپزید. (به یاد داشته باشید ، اگر می خواهید آبگوشت تر باشد ، می توانید یک فنجان دیگر آب و آبغوره به آن اضافه کنید.) من دوست دارم لوله کشی معدن را داغ روی تخت اسفناج تازه سرو کنم. سوپ اسفناج را پژمرده می کند و بسیار لذت بخش است. در صورت تمایل با پنیر پارمزان تزئین کنید! اگر می خواهید یک دسته دوتایی درست کنید ، این حالت نیز خوب مسدود می شود!