مقداری از سبزیجات - به عنوان مثال پیاز ، سیر ، کدو تنبل برش نخورده و سیب زمینی - را در کشوهای تهویه دار نگه دارید تا عطر و طعم آنها حفظ شود و فضای یخچال و نیمکت ذخیره شود. سیب زمینی به ویژه از سرما متنفر است ، زیرا نشاسته به شکر تبدیل می شود و بافت و طعم آن رنج می برد. گوجه فرنگی را نیز در یخچال قرار ندهید - در دمای اتاق طعم بهتری دارد. لیمو و پرتقال نیز در صورت سرد نشدن آب بیشتری می دهد. یک کشوی سطح پایین با صفحه مشبک برای ذخیره میوه و سبزیجات ایده آل است.

این پست در پوشه‌ی کشوی سبزیجات ذخیره شده است