نحوه سازماندهی انبارهای آشپزخانه - Simple Made Pretty (2021)

سازمان شربت سازی DIY برای سازماندهی منظم غذا به طور منظم بسیار مهم است ... بیماری های غذایی شوخی ندارند! همچنین مسئله هدر رفتن غذا ، خرید وسایل غیر ضروری وجود دارد زیرا قبلاً آن را در انبار خود داشتید اما آن را فراموش کرده اید یا اینکه به عقب رانده شده و منقضی شده است. طبق روز جهانی غذا "در ایالات متحده آمریکا ، 30-40٪ از مواد غذایی هدر می رود ، برابر با بیش از 20 پوند غذا در هر ماه در هر ماه." بیایید سعی کنیم با حذف مواد غذایی که نمی خوریم و از آنها مراقبت نمی کنیم ، ضایعات غذایی خود را کاهش دهیم. برای یادگیری نحوه سازماندهی و ساده سازی انبارهای آشپزخانه به مطالعه ادامه دهید.