آشپزخانه های کشور + کلوچه های موز

{via English Home Magazine} کاش اینجا آشپزخانه من بود. کف سنگی ، آگا ، جزیره باورنکردنی ، سگ و همه. بیش از هر چیز ، من دنج این آشپزخانه را دوست دارم. من باید یک آشپزخانه دنج داشته باشم. روز سه شنبه ، قبل از طلوع خورشید ، من اجاق گاز غیر آگا را گرم کردم ، الا فیتزجرالد را در پاندورا قرار دادم ، کتری را گذاشتم و یک سری کلوچه دوغ موز درست کردم. اگر آشپزخانه من خوب به نظر نرسد ، توسط golly بوی خوبی می دهد !! 9/99 درصد از وقت صبحانه صبحانه شامل یک تخم مرغ آب پز نرم + نان تست + ماست برای پسران است. و یک نوار پروتئینی برای من. یک اسموتی اگر احساس فانتزی می کنیم. گاهی اوقات ، من برای چیزی گرم ، شیرین و تازه از اجاق گاز دلخواه می گیرم. با کمی برنامه ریزی اضافی {نه قوت من} صبح واقعاً زمان بیشتری نمی برد. مواد خشک خود را اندازه گرفتم و شب قبل در ظرف مافین خود را ردیف کردم. قبل از شنیدن صدای ترک خوردن کف در طبقه بالا ، مواد تشکیل دهنده مرطوب را صبح اضافه کرد و آنها از اجاق خارج شدند. کلوچه های دوغ شیر موز {تطبیق داده شده از اینجا} 1 3/4 c آرد 1/2 c شکر 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 قاشق چایخوری نمک کوشر 1 c کره دو شیر 2 موز رسیده له شده {حدود 1 c} 2 TBS روغن کانولا 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل فر را در قالب مافین 375 خطی با لایه های کاغذی گرم کنید. در یک کاسه بزرگ آرد را از طریق نمک ترکیب کنید. در یک ظرف دیگر دوغ را از طریق وانیل ترکیب کنید. مخلوط دوغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. فنجان های مافین را 3/4 پر کنید. {من از پیمانه بستنی استفاده می کنم} 15-20 دقیقه پخت و پز کنید. پس از سرد شدن در کیسه قفل زیپ ذخیره کنید. اگر چیزی برای ذخیره آن باقی مانده است. اینجا خیلی دوام نیاوردند. این یک روش سریع و آسان برای استفاده از موزهای بیش از حد رسیده خود نیز است !! برای دستور العمل قابل چاپ اینجا را کلیک کنید

این پست در پوشه‌ی آشپزخانه روستیک انگلیسی ذخیره شده است