کریسمس در آشپزخانه ما | صحبت از تور وبلاگ خانه

جمعه همه مبارک باد! و خوش آمدید ، خوانندگان مجلس صحبت! وقتی کلی از من خواست در کریسمس او در تور وبلاگ آشپزخانه شرکت کنم بسیار چاپلوس شدم. خانه کلی همیشه فوق العاده جمع شده و دنج به خصوص در کریسمس به نظر می رسد! روح مهربان و قلب اصیل او حتی بهتر از دکوراسیون او است. خوشحالم که بخشی از اولین تور وبلاگ او هستم. در مورد آشپزخانه من ... من دوست دارم تزئینات کریسمس را به حداقل برسانم. من چند قانون دارم که از آنها پیروی می کنم. اولین مورد این است که آن را تازه نگه دارید! بد نیست اینجا و آنجا در قسمت های دیگر خانه از کمی سبز مصنوعی استفاده کنم ، اما در آشپزخانه می خواهم با دکوراسیون تازه و واقعی (سبزیجات ، توت ها ، مرکبات) احاطه شوم. بله ، این بدان معنی است که چیزها می میرند و باید جایگزین شوند ، اما من وقتی در فروشگاه مواد غذایی هستم همیشه یک دسته گل می گیرم ، فقط مطمئن می شوم که در ماه دسامبر احساس کریسمس بیشتری داشته باشند. همچنین خیلی دوست دارم غذا در مرکز قرار بگیرد. من در این ماه خیلی پختم ، هم برای خانواده ام و هم برای دیگران و دوست دارم بشقاب کلوچه های برش خورده روی پیشخوان را خنک کنم یا بگذارم بوی زنجبیل و دارچین آشپزخانه را پر کند یا بسته ای از جعبه های کرافت را که با آن بسته شده است ببینم ریسمان انتظار هدیه دادن به دوستان و همسایگان است. این برای من مثل کریسمس است. من سعی می کنم شمارنده ها را نیز از دست و پا زدن و ضربات ناخوشایند دور نگه دارم. از آنجا که من چنین آشپزخانه کوچکی دارم ، چیزهای غیر ضروری بیش از حد به من الهام و انرژی می بخشد. ^^ اینجا کریسمس گذشته آشپزخانه ما بود که برای Midwest Living عکس گرفت ، اینجا را بیشتر بخوانید. ^^ ^^ قفسه های باز امسال. تنها افزودنیهای کریسمس ، سبزیجات و توت تازه در چند شیشه سنگ آهن است. اوه ، و درختان برس بطری با مجوز چارلی ، که گفت من به تزئینات بیشتری احتیاج دارم. :) او کاملاً زیبایی من در آشپزخانه را کم نمی کند. هاها ^^ ^^ یک کاسه کلمنتین و یک دسته سبز که از حیاط بریده شده همه چیزهایی است که لازم است. ^^ ^^ هنر گرانبهای ساخته شده توسط دستهای کوچک ، نوع دکوراسیون مورد علاقه من است. ^^ ^^ آیا می توانید بگویید برخی از این عکسها در یک روز بسیار تاریک و ابری گرفته شده اند ، و دیگران ، مانند این عکس ، در نور سرد و خنک صبح شلیک شده اند ^^ کلی نیز از من خواسته است که دستور العمل تعطیلات را به اشتراک بگذارم. من شیرینی های زیادی در این وبلاگ دارم که دوست دارم آنها را درست کنم ، اما به جای آن تصمیم گرفتم ایده ای برای سرگرمی آسان در تعطیلات به اشتراک بگذارم. چه کسی عاشق یک تخته پنیر زیبا نیست ؟! من می دانم که بسیاری از تصاویر الهام بخش وجود دارد و برخی از راهکارهای مختلف ، اما هنوز هم دوستانی دارم که وقتی می خواهند آنها را جمع کنند ، به من می گویند که آنها مانند یک فاجعه به نظر می رسند. بنابراین ، من سعی خواهم کرد که روش خود را برهم بزنم ، زیرا بسیاری از ما می خواهیم در تعطیلات سرگرم شویم اما فکر جمع کردن چیزی با هم کاملاً دلهره آور است. یک تخته پنیر سریع جمع می شود ، همیشه یک ضربه است و باعث می شود بداهه دور هم جمع شود و احتمال وقوع آن بسیار زیاد است. بگویید چند ساعت قبل از مدرسه با چند دوست دختر ، یا بعد از خرید ، اواخر بعد از ظهر ، بیایید برای شام نوشیدنی و پنیر بخوریم ، به نوعی رابطه برقرار کنیم ، یا مقداری حباب به مخلوط اضافه کنیم و تعداد زیادی شمع و بم ، شما دارید یک مهمانی کوکتل! مرحله 1: یک تخته چوبی انتخاب کنید شما می توانید بزرگ باشید ، مانند این تخته نان عتیقه ، وسایل را به ترتیب کمتری بچرخانید ، یا یک تخته برش کوچکتر را انتخاب کنید و آن را بیش از حد روان و پررنگ کنید - هر دو فوق العاده هستند. مرحله 2: انتخاب پنیر در اینجا یکی از توصیه های من است ، اکثر مردم ، حداقل کسانی که با آنها خویشاوندم و دوستشان هستم ، آدم ریز پنیر نیستند ، آنها دوست دارند کمی چیز جدید را امتحان کنند اما به شما کمک می کند تا طعم هایی را که همه می دانند داشته باشد. و دوست دارد مردم دوست دارند تا پنیرهای بدبو کار کنند. :) من همیشه یک کرم بری سه گانه و یک چدار تیز انگلیسی دارم. این بار من یک گودا ، پارمیژیانو رجیانو و کامبوزولا هم داشتم (راهی نزدیک تر از استیلتون). من می خواهم مراکز گوه های پنیر را به مرکز تخته نشان دهم. من به طور معمول شروع به بریدن یک یا دو نوع پنیر می کنم ، اما این بار را فراموش کردم تا زمانی که دوربین را کنار گذاشتم ، این باعث ترغیب مردم به شروع نیش زدن می شود ، گاهی اوقات اولین کسی که به یک گوه پنیر ضربه می زند کمی ترسناک است. مرحله 3: غذاهای کوچک چیزهای جالب توجه اضافه کنید من همیشه میوه انجیر و عسل دارم زیرا تقریباً با هر پنیر طعم خوبی دارند. من دوست دارم رامکین های با اندازه های مختلف و کاسه های کوچک نقره ای اضافه کنم تا به آنها علاقه کمی بدهم. من در کاسه نقره بادام مارکونا دارم. افزودن قد با بطری های نوشیدنی و نان های ترکیبی ترکیب زیبایی ایجاد می کند. من همیشه جای تخته مخصوص بطری های نوشیدنی را ندارم ، اما این بار این کار را کردم. مرحله 4: گوشت های شور (اختیاری) من آنها را دوست دارم ، بنابراین معمولاً اضافه می شوند. بهترین تخته های پنیر ترکیبی از بافت ها و طعم ها ، گزینه های شور و شیرین و جفت را ارائه می دهند. من نعناع را کنار نان قرار می دهم ، زیرا طعم آن عالی است که اطراف آن را پیچیده است. یک سالامی ایتالیایی خشک هم داشتم. مرحله 5: Crackers and Fruit Again ، اندازه ها و بافت ها را با هم مخلوط کنید. من ترکیبی از کیک جو دوسر ، کراکر کنجد ، و ترد تکه های پارمسان داشتم. برای میوه ، انجیر خشک و قره قاط خشک و کلمنتین تازه اضافه کردم. کلمنتین ها با پنیر مطابقت ندارند اما برای دسر مناسب هستند ، وقتی می خواهید پالت خود را تازه کنید ، به علاوه در کریسمس عالی به نظر می رسند! مرحله ششم: اضافه کردن سبزه اضافه کردن کمی سبزی تازه باعث می شود موقعیت مناسبتری خاص تر باشد! اگر برگ های بزرگی اضافه می کنید ، من واقعاً اول آن ها را می ریزم و پنیرها را روی آن می ریزم ، اما در این حالت آنها فقط یک تزئین زیبا در کنار آن هستند ، بنابراین آسان ترین است که آخرین آنها را اضافه کنید. و همین در کل ، شاید 15 دقیقه برای راه اندازی و این با عکس گرفتن در طول مسیر بود! بازم ممنون کلی !! در این تور حتماً در خانه های دیگر توقف کنید - برخی از وبلاگ نویسان بسیار مورد علاقه من! مناسبت های روزمره برای همیشه لطفا برای کلبه کلبه خانه

این پست در پوشه‌ی آشپزخانه ذخیره شده است