چاقوهای آشپزخانه کره ای دست ساز - بازگشت به انبار!

چاقوهای آشپزخانه ساخته شده از قدیمی ترین کارگاه آهنگری کره (شین ، نسل پنجم ، تاسیس در سال 1845) استاد شین تقریباً 40 طرح مختلف از چاقوها و ابزارهای مزرعه می سازد. او با استفاده از مسیر راه آهن ، فولاد کربنی را که غنی از منگنز است ، دوباره مورد استفاده قرار می دهد و می تواند تا دمای بسیار بالا گرم شود. این فولاد سخت ، مقاوم در برابر سایش و برای برش مناسب است. دستگیره ها از شاه بلوط ساخته شده اند و سالها در زیر نور آفتاب به آرامی خشک می شوند ، بنابراین سبک ، مقاوم و مقاوم در برابر پوسیدگی هستند. Master Shin’s از روش باند X "dang ghi" در اطراف دسته چوب بدون سوزاندن چوب استفاده می کند ، یکی از بسیاری از علائم تجاری وی. در کره علامت X به طور سنتی برای چاقوهای با کیفیت بالا محفوظ بود ، بنابراین آنها را از فولاد غنی از آهن با کیفیت کمتر متمایز می کند. بر روی تیغه های استاد شین مهر شده است ، شماره # 60 مربوط به وضعیت گنجینه میراث فرهنگی است که در سال 2016 به وی اعطا شد. با تولید چاقو ، فولاد هزار بار چکش می خورد تا به لبه نازک و تیز برسد ، که طول آن از چاقوهای تحتانی بیشتر می شود. چاقوهای Master Shin لبه ای مورب زاویه دار ندارند که در چاقوهای ژاپنی و غربی دیده می شود. این اولویت استاد شین است که برای دستیابی به آن چکش اضافی لازم است و از دیگر ویژگیهای منحصر به فرد وی است. مواد: دستگیره آهنی ، چوبی شاه بلوط ابعاد: جدید! چاقوی ساشیمی: 10.75 "طول (تیغه 6" lx 1 3/8 "در وسیع ترین نقطه) چاقوی آشپزخانه: 10" بلند (تیغه 5.25 "lx 1.25" عرض در وسیع ترین نقطه) چاقوی آشپزخانه: 11.5 "طول (تیغه 6.75" lx 2 "پهن در وسیع ترین نقطه) چاقوی سبزیجات: 11/5/8" طول (تیغه 6 7/8 "lx 2.25" عرض در وسیع ترین نقطه) چاقوی آشپز XL: 12 "طول (تیغه 7.5" lx 3.5 "عرض در وسیع ترین نقطه) ( برای شفاف سازی سبک و طول به تصویر نهایی مراجعه کنید) دستورالعمل های مراقبت: قبل از استفاده از سنگ شکن استفاده کنید. با پارچه نرم پاک کنید. در صورت نیاز به مایع برای تمیز کردن ، فقط از آب استفاده کنید و کاملاً خشک کنید تا از زنگ زدگی جلوگیری کند.

این پست در پوشه‌ی ابزار آشپزخانه ی کره ای ذخیره شده است