سازماندهی: شربت خانه 1.0

از آنجا که من به تازگی هر کشو و کابینت را در آشپزخانه خود سازماندهی کرده ام ، فقط منصفانه است که اطمینان حاصل می کنم انبار غذا به همان اندازه سازمان یافته است ، درست است؟ در اینجا کاری است که من به طور خلاصه انجام دادم: -هر چیز منقضی شده را انداختم -همه وسایل مربوط به غیر غذایی را برداشته-یک سازمان قفسه بندی را روی در اضافه کرد (این کار را مدتی پیش انجام دادیم) -بعد از آن سبدهای سیمی را با بندهای زیپ وصل کرد-سبدهای اضافه شده به وسایل غذایی مختلف را اضافه کنید - شیشه های شیشه ای اضافه شده برای پخت مواد اولیه - همه چیز را با برچسب تخته برچسب زده اید ، اول ، من همه مواد منقضی شده را بیرون ریختم و همه موارد مربوط به غیر غذایی مانند لامپ ، لوازم تمیز کردن و فنجان های پلاستیکی را حذف کردم. بقیه اقلام را به صورت گروهی تنظیم کردم: غلات ، ماکارونی ، برنج ، غلات ، تنقلات ، قهوه ، چای و نان. بعد ، من همه این گروه ها را به سبدهای خودشان که از Garden Ridge (در حال حاضر در فروشگاه خانگی) برداشتم منتقل کردم: ما همچنین 2 تا از سبدهای سیم زیر قفسه را داشتیم که دور آن چیده بودند. من فهمیدم که می توانیم از آنها برای ذخیره پیاز و سیب زمینی استفاده کنیم. از آنجا که ما قفسه های چوبی واقعی نداریم ، من یک کراوات زیپ اضافه کردم تا سبدها را در قفسه پایین نگه دارید: کمی بعد از اینکه داخل شدیم ، برخی از واحدهای قفسه بندی را به داخل در اضافه کردیم. (من قطعاً از داخل در برای ذخیره وسایل در سراسر خانه خود استفاده می کنم ... این املاک و مستغلات اصلی است ، درست است؟) ما همه کنسروها و اقلام مختلف خود را در اینجا ذخیره می کنیم: بعد ، من مجبور شدم راه حل ذخیره سازی دیگری برای تمام مواد پخت سال ها پیش من یکی از آن مجموعه های 4 تکه کنیستر را خریداری کردم ، اما آنها چندان خوب کار نکردند. من نمی توانستم تمام آرد / شکر را درون شیشه ها جا بدهم و دهانه آنقدر گسترده نبود که به هر حال یک فنجان اندازه گیری شود. بنابراین ، برای چند سال گذشته من همه چیز را در کیف های Ziploc ذخیره کرده ام (که بسیار خوب btw عمل می کند). با این حال ، من چیز زیبایی تری می خواستم (آشپزخانه لا اینا گارتن) ، بنابراین چند ظرف شیشه ای را برداشتم تا آرد ، شکر ، پودر قند و شکر قهوه ای خود را ذخیره کنیم: من همچنین مقداری شیشه شیشه کوچکتر برای نگهداری جوش شیرین ، بیکینگ پودر خریداری کردم ، و نشاسته ذرت: من کمی نگران خشک شدن قند قهوه ای و سخت شدن آن در شیشه بودم. سپس فهمیدم که شما می توانید این خرس های شکر قهوه ای سرامیکی را بخرید که قند قهوه ای را مرطوب نگه دارند (من مال خودم را برای @ Bed، Bath، & Beyond خریداری کردم) فقط 20 دقیقه آن را در آب خیس کنید و خوب می توانید بروید: سبدهای کوچک "پخت" همه موارد تصادفی مانند رنگ غذا ، آب پاش ، کوتاه کردن ، روکش های کیک و عصاره ها را در خود نگه می دارد: بعد ، من مجبور شدم همه را برچسب بزنم (البته ) من به Staples رفتم و چند برچسب تخته سیاه Martha Stewart را برداشتم. از آنجا که نمی توانستم لیبل ها را مستقیماً روی سبد بچسبانم ، مقداری کاغذ دفترچه برش دادم و ابتدا برچسب ها را به کاغذ وصل کردم. سپس من از Velcro استفاده کردم تا برچسب ها را به سبد وصل کنم: این یک مورد قبل و بعد است: خیلی بهتر ، درست است؟ اکنون که انبار خانه به پایان رسیده است ، من باید فضای ذخیره سازی بیشتری را در کمد لباس زیر طبقه خود برای همه مواردی که حذف کردم ایجاد کنم. ********************** در اینجا چند از به روز رسانی شربت خانه از آنجایی که این پست اصلی ... 2014 تازه: 2،017 شربت خانه سازمان 2.0:

این پست در پوشه‌ی کمد موادغذایی کوچک ذخیره شده است