طراحی رستوران نسل جدید | شکار جورج

آیا می توانیم فقط یک لحظه از دو مورد مورد علاقه خود را جشن بگیریم؟ غذا و طراحی به طور خاص تر ، غذای بسیار خوب ، دهان نوشابه و نفیس ترین و اصلی ترین طراحی مهمان نوازی. آیا دو موضوع دیگر وجود دارد که همه ما نتوانیم از آنها سیر شویم؟ همه ما تصمیم گرفته ایم که هر یک از ما یک استادکار کوچک در درون خود داشته باشیم. و خوب ، شما می دانید که ما در مورد فضای داخلی چه احساسی داریم. بنابراین وقتی مکان جدیدی را با اعتبار زیبایی فوق العاده برای مطابقت با فهرست آنها می خوانیم یا می شنویم ، از زانو ضعیف می شویم ... و سپس برای رزرو به تلفن می دویم. زمانی را به یاد می آورم که انتظار برای روزی که رزرو شام شما دور و بر شما خواهد چرخید ، می داند که به زودی احساسات غذایی جدیدی را تجربه خواهید کرد. این هنوز اتفاق می افتد ، اما تعداد بیشتری از غذاخوری ها و چاله های آشامیدنی جایزه های مناسب جو را برای راه اندازی فراهم می کنند. برای صاحبان مکان معمول است که معماران ، طراحان داخلی و دکوراتورها را برای ایجاد محیط های مستحکم برای غذاخوری های خود در نظر بگیرند. و ما ذره ای شکایت نمی کنیم. بودجه ها بزرگتر و نگاه ها جسورانه تر است. خلاصه ای از محل برگزاری یک نشست هیجان انگیز است ، موضوعات را می توان به ارتفاعات بسیار زیاد رساند و قوانین طراحی سنتی را نقض کرد. فرهنگ آشپزی از طریق مبلمان ، نورپردازی و لهجه های برانگیزاننده برجسته می شود. برخی از طرح ها خطرناک هستند اما تمام جفت سازی های مناسب بین غذای خوب و طراحی خوب هماهنگ عمل می کنند زیرا غذا همچنان ماده اصلی محسوب می شود در حالی که طراحی با لذت از آن پشتیبانی می کند. رستوران ماندلیا شرقی کاملیا ماندارین رستوران کاملیا شرقی چو چو سان چو چو سان چو سان چو سان رستوران سبز سبز رستوران سبز رستوران سبز سک بار بار ساکه بار نوار چای سماور چای بار سماور چای بار سماور چای بار رستوران جین رستوران جین

این پست در پوشه‌ی رستوران دوبلکس ذخیره شده است