آشپزخانه قبل و بعد: نویسنده کتاب آشپزخانه آشپزخانه دهه 1950 خود را تغییر شکل می دهد

کریس رینولدز ، نویسنده کتاب آشپزی ، پس از دو سال صرف آشپزی و آزمایش دستور غذا در آشپزخانه دهه 1950 خود ، زمان مناسب برای دوباره کاری آشپزخانه خود را می دانست. همانطور که او به ما گفت ، "در حین پختن ، حداقل سه دستور غذا در روز" بود که او توانست برنامه ریزی آشپزخانه عالی خود را انجام دهد - چیزی بی انتها ، بدون حیله یا پایان مد روز. کریس همچنین با نصب صفحات پیشخوان کوارتز که به نظر می رسد فرمیکا خالدار خالدار است ، در فضای آشپزخانه یکپارچه سازی می کند!

این پست در پوشه‌ی قبل و بعد باز سازی آشپزخانه دهه 1950 ذخیره شده است