فوریه 2010

این هوای آتلانتا نمی خواهد گرم شود ، بنابراین جیم و من فکر کردم که تهیه یک گلدان چیلی گرمای کمی برای ما به همراه خواهد داشت. باید اعتراف کنم که وقتی می پزم ، اندازه گیری من تقریبی است. من آن را اضافه می کنم تا وقتی که بو می گیرم یا می بینم چه چیزی را دوست دارم در گلدان قرار بگیرم. کام طعم همه نیز متفاوت است ... ادویه ها را مطابق میل خود تنظیم کنید. دستور غذای فلفل قرمز: به 6 نفر کمک می کند / 1 - 1 و 1/2 ساعت زمان آماده سازی و زمان پخت و پز:> نمک و فلفل> ادویه جات خشک - پودر چیلی ، زیره و غیره ...> 1/2 یک پیاز بزرگ - تکه ای> 1 فلفل قرمز ، 1 فلفل زرد ، 1 فلفل سبز - به صورت نوار برش خورده ** برای یک طعم دودی ، فلفل زرد و سبز را جایگزین 2 فلفل سبز Habanero کنید - Habaneros را بالای شعله یک آشپز گاز قرار دهید تا تاول و سیاه پوست خارجی. پس از سرد شدن ، پوست سیاه شده را از بین ببرید. به قطعات خرد شده برش دهید. > 2 عدد قوطی بزرگ (اندازه 28 اونس) گوجه فرنگی کامل در آب را باز کنید> قوطی حبوبات باز (اندازه 15 اونس) - هر ترکیبی از پینتو ، سیاه ، کلیه ، سفید ، چیلی - اما از 3 قوطی ارزش استفاده کنید. (دوست دارم اندازه ها و رنگهای مختلف لوبیا را با هم در گلدان ببینم ، بنابراین هنگام انتخاب موارد دلخواه خود این نکته را در نظر داشته باشید). پس از باز کردن ، محل قرار دادن در یک آب پاش برای شستشو و تخلیه. > 1 - 1 و 1/2 پوند گچ سیاه (با استفاده از این گوشت بدون چربی به معنی تخلیه چربی پس از پخت نیست)> 1/2 - 1 فنجان شکر قهوه ای تیره (شکر قهوه ای به تکمیل اسیدیته گوجه فرنگی کمک می کند) )> سس داغ در صورت تمایل (من سس چیلی داغ Sriracha را دوست دارم) تهیه:> یک گلدان بزرگ ، ضد زنگ یا چدن را با روغن زیتون فوق العاده بکر و گرم روی حرارت متوسط ​​گرم کنید - چند دور مچ روغن. وقتی تقریباً روغن را در گلدان می بینید ، داغ است. پیاز ، نمک و فلفل و ادویه خشک را اضافه کنید. این مرحله ایجاد پایه و اساس شما برای طعم فلفل قرمز است ، بنابراین ادویه خشک را به علاقه خود اضافه کنید ... حداقل با یک قاشق چایخوری 1/2 چاشنی چاشنی خشک شروع کنید و در صورت تمایل ، مقدار بیشتری اضافه کنید. پیازها باید به محض مخلوط شدن با ادویه جات خشک ، رنگ قرمز خوبی از عنبر به خود بگیرند. > هنگامی که پیاز شفاف شد ، فقط حدود 5-10 دقیقه ، گل ماسه آسیاب شده را اضافه کنید. مرتباً هم بزنید ، گوشت را به قطعات کوچکتر خرد کنید. > هنگامی که گوشت دیگر صورتی نیست ، فلفل اضافه کنید و هم بزنید. > به محض ترکیب گوشت ، پیاز و فلفل ، 2 قوطی گوجه فرنگی را با آب اضافه کنید. هم بزنید ، در حالی که با استفاده از قاشق خود گوجه فرنگی های خرد شده را خرد می کنید. > لوبیا اضافه کنید ... همه چیز را بهم بزنید و ترکیب کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید - مقدار سخاوتمندانه ای ، لوبیا و گوجه فرنگی شما برای ادویه به آن نیاز دارند. جوش بیاورید. > یک بار حباب کنید ، گرما را به پایین کم کنید تا همه چیز را با هم بپزید. به چیلی خود خوب هم بزنید. برای حدود 30-40 دقیقه بپزید. برای تحریک های گاه به گاه نزدیک باشید. چیلی نشسته در انتهای گلدان اگر به دنبال آن نباشد می تواند بسوزد. > در علامت 20 دقیقه ، شکر قهوه ای را هم بزنید. چند لرزش سس تند را به علاقه خود اضافه کنید. به آرام بپوشید تا 30-40 دقیقه تمام شود. فلفل و حبوبات باید از نظر ظاهری نرم باشند ... همه مواد لازم به نظر می رسد که انگار با هم ذوب شده اند و فلفل قرمز باید از سازگاری کلی خوبی برخوردار باشد - نه خیلی ضخیم ، نه خیلی نازک. > با هر نوع انواع پنیر خرد شده (جون مونتری ، چدار ، و غیره) ، تکه های آووکادو ، گیلاس تازه خرد شده ، چیپس ذرت ، و به جای خامه ترش ، سرو کنید ، یک عروسک ماست یونانی اضافه کنید. علایق من...

این پست در پوشه‌ی طراحی داخلی به سبک دوران استعماری در آسیا ذخیره شده است