چیزهای فرانسوی مورد علاقه جمعه - گلدان های با عتیقه (Potters de Confit)

قبل از اینکه در مورد گلدان های شیرینی فرانسوی به شما بگویم (Pots de confit) ، ابتدا می خواهم شما بدانید که شیرینی پزی چیست. دستورالعمل کلاسیک کنفرانس فرانسوی "قطعات اردک است که به آرامی در چربی خود پخته می شوند تا ذوب شوند ، سپس در همان چربی ذخیره می شوند." هومممم ، صدایی خوش طعم؟ گلدان های شیرینی عتیقه در اصل به عنوان ظرفی طراحی شده بود که می توان چربی اردک و اردک را در آن ذخیره کرد قبل از اینکه در یخچال مدرن موجود باشد. این ظروف سفالی زیبا سالها امضای آشپزخانه فرانسوی و آشپزخانه Provencal بوده است و به طور معمول با لعاب غلیظ خردل یا عسل رنگی لعاب داده می شده است. پتینه گرم این گلدان های شیرین با گذشت زمان و با کمک مادر طبیعت ایجاد شد. تراشه ها و نقص های موجود در گلدان ها گواهی بر تاریخ سودمندی و استفاده مکرر آنها است. اگر به زیر لعاب زیبای خردل یا عسل روی گلدان شیرینی نگاهی بیندازید ، می بینید که قسمت پایین سفال بدون لعاب مانده است. دلیل این امر این است که ، پس از فرایند پخت و پز ، سطل آشغال به طور معمول مهر و موم شده و در زمین خنک دفن می شود یا در آجرهای سنگ اندود ذخیره می شود. این فرآیند ذخیره سازی گوشت را بدون یخچال حفظ کرد. در طول زمستان ، گلدان های شیرینی باز می شدند و گوشت موجود در آن لذت می برد! امروزه از گلدانهای عتیقه برای تزئین استفاده می شود و برای زیبایی خاکی و رنگ آمیزی غنی آنها بسیار ارزشمند است. نمایش داده می شوند تا جذابیت و شخصیت Provencal را به یک اتاق اضافه کنند و گرمای آفتاب غوطه ور Provence را به ما یادآوری کنند. وقتی به آنها نگاه می کنم ، بلافاصله به مزارع گل آفتابگردان پرووانس ، "دوازده گل آفتابگردان" ساخته ونسان ون گوگ و نور آفتاب گرم و گرم بعد از ظهر فکر می کنم. "دوازده آفتابگردان" از ونسان ون گوگ. گلدانهای عتیقه فرانسوی در اتاق تلویزیون MFFC قرار دارند. من و MH عاشقانه پس از ملاقات با دخترمان در آوریل 2003 ، آنها را به هواپیما حمل کردیم. از آن یکی در سمت چپ (با جرقه ریختن) برای نگهداری روغن زیتون نیز استفاده شد. به خطی که لعاب خردل رنگ به پایان می رسد توجه کنید. این نقطه ای است که گلدان در آن در خاک خنک مدفون می شود تا اردک را "در یخچال" نگه دارد. گلدان سفالی لعابی خردل فرانسوی روی یک میز گرد فرانسوی قرن نوزدهم. (مجله تزئینات فرانسوی کشور ، بهار / تابستان 2007.) گلدان خرد شده خردل فرانسوی عتیقه روی قفسه نانوائی فرانسوی با سبد و گلدان های سفالی باغبانی. (مجله Country Living ، سپتامبر 2006.) گلدانهای سفالی لعابدار خردل فرانسوی روی میز گرد نوشیدنی فرانسه. (مجله تزئینات فرانسوی کشور ، پاییز / زمستان 2007.) به هر حال ، شما همچنین می توانید گلدان های عتیقه فرانسوی با رنگ سبز تیره را لعاب دهید. با این حال ، بیشتر از لعاب خردل یا عسل استفاده می شد. همچنین ، وقتی این گلدان ها را برای اولین بار دیدم ، به من گفتند که آنها "شیشه خردل" نامیده می شوند. آخر هفته پاییزی فوق العاده ای داشته باشید! Au revoir ، میتی