ویژگی جمعه: آریل آلاسکو

من در سراسر مکان با این موارد دلخواه جمعه تندرست شده ام. بنابراین ، با توجه به مضمون آن ، هنرمندی که این هفته از او استفاده می کنم ، نجار و صنعتگر باورنکردنی آریل آلاسکو است. یک سفر جاده ای حماسی ، برخی از غذاهای شگفت انگیز ایتالیایی ، مواد مورد استفاده مجدد ، جزئیات ، برخی از غواصی های زباله سوز و کارهایی زیبا را ترکیب کنید و به سختی سطح و قصه های این هنرمند با استعداد را لمس کرده اید. آریل در کالیفرنیا بزرگ شد و سپس برای تحصیل در مجسمه سازی به نیویورک نقل مکان کرد و عشق خود به ساخت مبلمان ساخته شده را پیدا کرد. او در این سالها در آپارتمان خود در بروکلین زندگی و کار می کرده است و برخی از قطعات هنری زیبا را طراحی کرده است. هر آنچه او می سازد از مواد بازیافت شده و نجات یافته ساخته شده است که از طریق غواصی در مخازن ، فروشگاه های مواد غذایی ، انبارها و غذاخوری های رها شده و یک سری شانس در طول راه یافت می شود. او از میزهای قهوه خوری و میزهای غذاخوری گرفته تا تخته و چراغ های برش چوب ، همه را با یک طراحی منحصر به فرد برای آنها درست می کند. یکی از جدیدترین پروژه های او (و مورد علاقه من!) ساخت و طراحی یک رستوران کامل بود. خانواده وی پاییز گذشته Il Vecchio را در Pacific Grove ، کالیفرنیا افتتاح کردند اما برای 6 ماه قبل از افتتاح ، Ariele در حال برنامه ریزی و ساخت و برنامه ریزی مجدد بود و سپس تعدادی دیگر را ساخت. قبل از شروع ساختمان ، آریل 9 روز در سفر به سراسر کشور از بروکلین به کالیفرنیا به بازدید از انبارهای فرسوده ، غذاخوری های رها شده ، مغازه های غیرمجاز ، فروش حیاط و همه چیز برای جمع آوری چوب و صندلی و لوازم برای یکی از بهترین صفحات خالی هر هنرمند می پرداخت خواستن او 30 میز از ابتدا ساخت ، روی دیوارها را با چوب انباری انبار کرد ، خانه هایی برای ویسک های غول پیکر و مجموعه ای از مواد غیر منتظره دیگر پیدا کرد. نتیجه یک فضای خیره کننده ، راحت و جذاب همراه با بهترین غذاهای ایتالیایی است که در سمت ایالتی داشته ام. شگفت آور است که فقط در یک فضا شخصیت بسیار زیادی وجود دارد. آریله فوق العاده با استعداد است و من واقعاً امیدوارم که روزی بتوانم صاحب یک قطعه از آن شوم! افسوس ، در حال حاضر ، پریدن از روی عکس ها ، بازآفرینی الگوها از طریق طرح ها و دنبال کردن وبلاگ او باید این کار را انجام دهد. لطفاً کارهای او را بررسی کنید و برای او سلام کنید و حتماً از رستوران دیدن کنید تا کارهای وی را در عمل ببینید!